پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

چهارمین کارگاه آموزشی دبیرخانه های شوراهای استانی گفت و گوی دولت و بخش خصوصی

چهارمین کارگاه آموزشی دبیرخانه های شوراهای استانی گفت و گوی دولت و بخش خصوصی صبح روز یکشنبه مورخ 98/11/20 به میزبانی دبیرخانه شورای گفت و گوی کشور و با حضور دبیرخانه های شوراهای استانی، آذربایجان غربی، البرز، ایلام، چهارمحال و بختیاری، قم و همدان در اتاق ایران برگزار گردید.

در ابتدای این نشست، محسن عامری، مدیر اجرایی دبیرخانه شورای گفت و گو ضمن اشاره به کارگاه‌های آموزشی برگزار شده در سال های گذشته اظهار داشت برگزاری چنین جلساتی، علاوه بر آن که فرصت تعامل دبیرخانه شورای مرکز با شوراهای استانی و حتی ارتباط دبیرخانه های استان ها با یکدیگر را افزایش می دهد، بلکه تجربیات استان‌های مختلف نیز به اشتراک گذاشته می شود که این امر قطعا در بهبود وضعیت شوراهای گفت و گو مؤثر خواهد بود. وی با تاکید بر این که در فضای ارتباط با شوراهای استانی، علاوه بر جلسات حضوری می توان از ابزارهای ارتباطی نظیر ویدئو کنفرانس نیز در تعامل با استان ها بهره برد، افزود از آن جایی که شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، پرچم دار ارتقاء فرهنگ گفت‌و گو در کشور و در زمینه ساز تعامل حاکمیت و بخش خصوصی در یک سطح برابر است، لذا ضروری است اینگونه جلسات در بین دبیرخانه های شوراهای استانی نیز برگزار شود.

عامری در ادامه اظهار داشت همکاری و تعامل موثر دبیرخانه های شوراهای استانی با دبیرخانه مرکز زمانی اتفاقا می افتد که ارسال موضوعات ملی و فراگیر از استان ها منضم به گزارش کارشناسی دقیق و مستندات کامل و جامع باشد، در غیر این صورت می بایست کل فرآیند کارشناسی از ابتدا در دبیرخانه مرکز صورت پذیرد که با توجه به حجم بالای ورودی های این دبیرخانه امکان پذیر نیست. وی سپس در خصوص ارزیابی عملکرد شوراهای استانی افزود علاوه بر شاخص ها و معیار های تعریف شده توسط دبیرخانه مرکز، وزارت کشور نیز به عنوان دستگاه ناظر بر استانداری ها تلاش می کند تا با بهره گیری از نهاد شورای گفت و گو، عملکرد استان ها را مورد پایش قرار دهد. لذا با شروع ارزیابی و پایش استان ها و نیز همکاری وزارت کشور با دبیرخانه شورای گفت و گوی کشور در این زمینه، خوشبختانه شاهد تلاش و جدیت بیشتر استان ها در برگزاری این جلسات می باشیم.

در ادامه نشست، کارشناسان دبیرخانه شورای گفت و گو، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص چگونگی فرایند بررسی درخواست ها و مشکلات فعالان اقتصادی، نحوه تصویب و اجرای مصوبات در دبیرخانه شورای مرکز، آموزش لازم را نیز در زمینه نحوه تکمیل و نگارش گزارش کارشناسی و تدوین مصوبات جلسه به خصوص مصوبات ملی و فراگیر به تشریح بیان نموده و به ابهامات و پرسش‌های مطروحه اشخاص حاضر در جلسه پاسخ دادند. همچنین، در پایان جلسه توضیحاتی در خصوص فرم‌های جدید استانی و شیوه تکمیل صحیح این فرم ها ارائه گردید.

شایان ذکر است در این جلسه، دبیرخانه های شورای استان های منتخب، به بیان برخی مشکلات موجود در شوراهای استانی پرداخته و به مسائلی از جمله عدم توجه استاندار به برگزاری جلسات شورای گفت و گو، اختلاف دیدگاه فعالان بخش خصوصی و دستگاه دولتی به جلسات شورای گفت و گو، توجه بیشتر به مباحث کمی در ارزیابی عملکرد شوراهای استانی اشاره نمودند که راهکارها و پیشنهاداتی در این زمینه از سوی مدیریت دبیرخانه شورای گفت و گو ارائه گردید.

منتشرشده در اخبار کارگاه آموزشی
خواندن 1406 دفعه

جستجو در سایت