پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

سومین کارگاه آموزشی دبیرخانه‌های شوراهای استانی گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی

سومین کارگاه آموزشی دبیرخانه‌های شوراهای استانی گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با حضور سرپرستان و کارشناسان مرکز و استان‌های اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان روز پنجشنبه مورخ 97/09/15 در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی اصفهان برگزار گردید.

عبدالوهاب سهل‌آبادی، رییس اتاق اصفهان، در ابتدای جلسه به اهمیت نقش شوراهای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در سطح ملی و استانی اشاره کرده و اظهار داشت شوراهای گفت و گو می‌توانند به مثابه یک اتاق فکر عمل کرده و تصمیم ساز باشند. وی همچنین ضمن ابراز خرسندی از برگزاری منظم جلسات شورای گفت‌وگو در استان اصفهان با حضور مستمر استاندار در تمامی جلسات بیان داشت که حضور استاندار، رؤسا و مدیران کل ادارات و سازمان‌های استان در جلسات شورای گفت و گو، فرصت بسیار مناسبی جهت خدمت به مردم می‌باشد و شورای گفتگوی اصفهان توانسته است از این طریق، بسیاری از مشکلات مردم شهر را برطرف نماید. رییس اتاق اصفهان با تاکید بر این که اکثر دستورجلسات شورا از قبل در کمیته کارشناسی مورد بررسی قرار می‌گیرند، پیشنهاد نمود که اولا، از ذکر مسائل جزیی در جلسات شورا خودداری گردد و موضوعاتی در جلسات مطرح شود که نهایت بهره‌برداری از آنها حاصل گردد. ثانیا، استان‌هایی که در یک منطقه هستند با برقراری تعامل بیشتر با یکدیگر و به اشتراک گذاری اطلاعات، به ارتقای شوراها کمک نمایند.

علی چاغروند، مدیر پژوهش‌های حرفه‌ای کسب و کار شورای گفت‌وگو، هدف از برگزاری کارگاه آموزشی را یکپارچه‌سازی، ارتقای دانش فنی و جلوگیری از موازی کاری عنوان نمود. وی تعامل بیشتر استان‌ها با یکدیگر، ارتباط با شورای مرکز، انتخاب موضوعات جهت حل مشکلات منطقه و کشور را از مصادیق یکپارچه سازی بیان کرد و اشاره نمود که شورای گفت و گو بایستی خود پیشنهاد دهنده به دولت بوده و بتواند در قالب جلسات کارشناسی، راهکارها و پیشنهاداتی را در راستای قانون، مقررات و رویه‌های اجرایی ارائه دهد. چاغروند همچنین با بیان اینکه طبق تبصره 4 ماده 12 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، مصوبات شورا ظرف سی روز در هیأت وزیران مطرح می‌شود، خاطرنشان کرد که ما باید از این ظرفیت و توانمندی شورا جهت مطالبه‌گری از دولت بهره ببریم. وی در خصوص موازی‌کاری نیز توضیحاتی ارائه و اظهار داشت به طور مثال، کارگروه ستاد تسهیل برای بررسی مشکل یک واحد و یک بخش در وزارت صمت تشکیل شده، در حالی که در شورای گفت و گو، بحث انجمن و تشکل مطرح است. چاغروند در انتها ابراز امیدواری نمود که با برگزاری چنین نشست هایی بتوانیم باعث افزایش تعامل و هماهنگی و تأثیرگذاری هر چه بیشتر در جلسات شورا باشیم.

محمود رضا اقارب پرست، سرپرست دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی نیز ضمن توضیحاتی در خصوص دبیرخانه شورای اصفهان بیان داشت که در اتاق اصفهان، بخشی به عنوان "راهبرد" ایجاد شده است که گزارش‌های پژوهشی در این بخش متمرکز و منتشر می‌شود و لذا شورای گفتگوی اصفهان نیز فعالیت‌های پژوهشی خود را در آن منتشر کرده و همچنان در حال تهیه سایر گزارش‌های پژوهشی می‌باشد.

در ادامه جلسه، کارشناسان دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، در زمینه دستورالعمل ها و مستندات ناظر بر فعالیت شوراهای استانی توضیحاتی ارائه نموده و سپس به تشریح فرایند بررسی موضوعات، تصویب و اجرای مصوبات با تاکید بر نقش دبیرخانه و کارشناسان، پرداختند.

همچنین در این جلسه، نرم‌افزار مربوط به دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اصفهان نیز معرفی و ارائه گردید.

در ادامه نشست، دو کارگاه آموزشی مجزا برای استان‌ها به منظور آموزش نحوه تنظیم و نگارش گزارش های کارشناسی و مصوبات، جهت ایجاد فرآیند یکپارچه و هدفمند، توسط کارشناسان دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، برگزار گردید.

گزارش تصویری

منتشرشده در اخبار کارگاه آموزشی
خواندن 1235 دفعه

جستجو در سایت